Author Archive

Край Габрово се проведе исторически мач по крикет

Тази седмица ще остане в историята на българският крикет спорт. На новия терен за крикет в близост до Габрово се проведе първата среща между отборите на НСА Крикет клуб и КК Ковачите – Габрово.
Уникалното в случая е, че теренът за игра е частна собственост и инвестициите са дело на президента на габровския клуб Ивайло Кацарски.[gallery прочетете повече…

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestСподели

БФ Крикет с похвала от ICC

Българската федерация по крикет беше поздравена за ролята си в осигуряването на по-голяма зрителска аудитория по време на Champions Trophy. Турнирът можеше да се наблюдава в официалната фейсбук страница на организацията. От ICC са останали очаровани от големия интерес към надпреварата и информират, че получените данни са “окуражителни” за развитието на крикета в Европа.

В допълнение прочетете повече…


Тренировъчна сесия на Националната Крикет академия в Правец

На 23, 24 и 25.06.2017 година на Спортен комплекс в град Правец се проведе тренировъчна сесия на Националната Крикет Академия. Домакин на проявата и основен организатор беше Крикет клуб Правец.

В заниманията през трите дни взеха участие 28 състезатели от НКА, КК НСА, КК Лидер, КК Юлис , КК Правец и деца от Дом за деца лишени от родителски грижи „ Св. Иван прочетете повече…


Може да гледате ICC Champions Trophy 2017 във Facebook

Имаме удоволствие да Ви информираме, че ICC са осигурили правата да показват всички игри на ICC Champions Trophy 2017 чрез Facebook страницата на ICC. Трофеят на ICC Champions Trophy е може би най-голямото световно спортно събитие, което ще се проведе през 2017 г. и е извършена огромна работа, за да се  гарантира, че това състезание ще е  достъпно за гледане от всички европейски членове на ICC.
Всички срещи  ще бъдат предавани на живо на официалната страница на Facebook на ICC (+/0+/) в цяла Европа, показвайки  играта за милиони нови зрители.
За повече информация, моля, вижте официалното съобщение на ICC за медиите (+/1+/).
прочетете повече…


С много емоции и желание за победа завърши турнира по крикет в Правец


По повод Деня на детето  в гр. Правец завърши традиционният турнир по крикет за деца до 15 години, който се проведе под егидата на община Правец и Българската федерация по Крикет. Мачовете се играха на спортния комплекс в Правец, а сред гостите бяха Областният управител на София- област Илиан Тодоров, кметът на община Правец Румен прочетете повече…


  • YouTube ICC

    No items
  • ICC WORLD CUP T20

  • PEPSI development programme

  • 
    Copyright © 1996-2014 Българска Федерация по Крикет. All rights reserved.