БФ КРИКЕТ

Весели Празници

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Изпращаме една от най-успешните години в история на крикета в България. Тя беше много успешна за нашия спорт. Реализирахме всичките си идеи за развитие и популяризиране на крикета в България. Освен това спечелихме Купата на трите нации в Румъния, което е повече от престижно и авторитетно. Станахме и вицешампиони на Континенталната купа с прочетете повече…

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestСподели

Ново крикет игрище в с. Кубратово

На 24-ти Август 2013 год. Българска федерация по крикет съвместно с община „Нови Искър“ откри ново крикет игрище в с.Кубратово. На церемонията по откриване присъстваха президентът на БФ Крикет проф. Николай Колев, кметът на община “Нови Искър” г-жа Даниела Райчева, кметът на с. Кубратово г-н Петър Велчев, представители на крикет клубовете „НСА“ и „Лондон Фийлдс“, който бяха приветствани по стар български обичай с пита, сол и мед.

прочетете повече…


Балканска клубна купа по крикет 2013 – Резултати

Крикет Клуб “НСА” спечели Първата Балканска Клубна Купа по крикет формат Т20. Турнирът протече в три състезателни дни от 19 до 21 Юли на крикет игрище НСА “Васил Левски” с участието на четири клубни отбора-“НСА”-София,”Ковачите”-Габрово, “Гимнастикос” – Корфу, “Кинг Кобра” – Скопие.

В първите два дни на турнира срещите се изиграха по система всеки прочетете повече…


Балканска клубна купа по крикет 2013


Крикет Клуб “НСА” и Българска Федерация по Крикет ще бъдат домакини на първата Балканска клубна купа по крикет формат Т 20. Турнирът ще протече в три състезателни дни от 19 до 21 Юли на крикет игрище НСА “Васил Левски”. По покана от клуба домакин в купата ще вземат участие четири отбора от България, Гърция и Македония.
прочетете повече…


  • YouTube ICC

    No items
  • ICC WORLD CUP T20

  • PEPSI development programme

  • 
    Copyright © 1996-2014 Българска Федерация по Крикет. All rights reserved.