На 30 март за трета поредна година се проведе традиционния турнир за Купата на Ректора на МУ Пловдив.
В тазгодишното издание участваха 8 отбора разпределени в две групи. Първите и вторите отбори в групите играха полуфинал. Победителите играха Финал за Купата на Ректора , а загубилите за трето и четвърто място.
Още в предварителните групи се получиха много оспорвани срещи както и изненадващи резултати. Отборите на МУ Пловдив се представиха отлично. Техните състезатели играха успешно и при батиране и при боунга по време на игра. Тази тяхна игра доведе до полуфиналите три техни отбора.Те спечелиха срещата за трето и четвърто място срещу колегите си от МУ София. В оспорвания домакински финал се наложи отбора на МУ Пловдив 1 с капитан Киран Дасан.
Резултатите от всички срещи бяха отразявани он-лайн и можете да се запознаете с тях на https://www.facebook.com/groups/1574944916111891/MU plovdivcricket
За най -добър боулер на турнира беше определен Файзан Рехман , а за най-добър батсманС аим Хюсеин и двамата от отбора на победителите.
На първите три отбора бяха връчени купи и медали от Ректора на МУ Пловдив, а на домакините почетни плакети от БФ Крикет за развитие и утвърждаване на крикет спорта в университета и страната.

 

dav dav dav1 2 4 3

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestСподели