Българска федерация по крикет съвместно с ИСС  организира  курсове  за треньори по крикет. Курсовете ще бъдат за ниво 1  и ниво 2/ECB FoundationCourse 1 or ECB Course 2/.

Курсът на ECB Foundation  ниво 1 е предназначен да подготви   начинаещи треньори в началото на техния път на развитие. За да се присъединят кандидатите  към курса не са необходими предишни знания или опит в крикет спорта.

Курсът на ECB от ниво 2 е предназначен за по-опитни треньори, които искат да продължат обучението и развитието си  в треньорската дейност.

Всеки кандидат ТРЯБВА да има валидно свидетелство за съдимост за български граждани / или преминал местна полицейска проверка за граждани на ЕС, както и завършен   модул за оказване на първа помощ, преди да започне курса. Връзка към електронния модул за защита на младите играчи на крикет ще бъде предоставена  преди курса. Всички кандидати трябва да са завършили този модул преди началната дата на курса.

За да присъствие  на ECB Foundation  ниво 1 или ECB ниво 2,се изисква добро владеене на английски език. Единственият език, който ще се използва за курса, е английският

Участниците в курсовете трябва да заплатят  такса за участието си в тях.

Цените ще варират в зависимост от общите разходи за организиране на курса. За справка, участниците в Англия и Уелс ще бъдат таксувани с £ 150 за участие в курс на ECB Foundation 1и приблизително 300 GBP за участие в курс на ЕЦБ ниво 2.

При проявен интерес  Българска федерация по крикет ще предложи схеми за отстъпки /стипендии, които могат да бъдат използвани от участниците.

На успешно завършилите курса ще бъде даден сертификат от ИСС- Европа, който дава право на работа във Великобритания и страните членове на ЕС.

Информация  и  заявка за лично участие  на е-мейл : bfcricket_bg@abv.bg

Срок за  подаване на заявка за участие : 28 февруари 2021г.

 

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestСподели